Коледни и Новогодишни празници – график.

Скъпи приятели! Поради големия интерес към персонализираните книжки Букчо, Ви предоставяме работния ни график през Коледните и Новогодишни празници, по който да се ориентирате кога да поръчате и кога да очаквате Вашата специална книжка! Книжки поръчани от 18-ти до 20-ти декември, ще бъдат изпратени на 21-ви декември. Книжки поръчани между 20-ти и 26-ти декември, ще бъдат изпратени на 28-ми декември. …

Защо децата трябва да спортуват?

Спортът играе много важна роля в развитието на децата и има положителен ефект върху тяхното здраве. Помага им да преборят стреса, укрепва опорно-двигателния апарат, подобрява гъвкавостта и…

Book4u.bg – идея за незабравим подарък за дете!

Ако търсите подходящ подарък за дете или се нуждаете от идея за детски подарък – book4u.bg е правилното място! Имате възможност да изберете перфектния подарък за Вашето детенце и да го зарадвате, както никога до сега.

За книгите и децата от Book4u.bg

Забелязали ли сте, че децата все по-рядко посягат към книгата? Те нямат нито желанието, нито навика да го правят – прекарват по-голямата част от времето си пред компютъра, а не над книгите. Виртуалното пространство е тяхното любимо място.

Да подготвим децата за детската градина.

Тръгването на детска градина е голяма крачка както за децата, така и за техните родители. Някои мъници по-лесно се адаптират към промяната, докато на други им трябва повече време, за да свикнат с този нов етап от живота.

За храненето при децата.

Всички знаем, че от добрата храна зависи здравето, растежа и развитието на децата ни. Храненето при децата е едно от основните и най-важни задължения на родителите. Важно е да научим децата си от малки да имат добри навици, когато се хранят, за да могат да са по-здрави и по-активни.