Избери своята приказка Book4u!

За нашите малки приятели създадохме разнообразни истории, засягащи различни възрастови групи. Всяка една приказка има образователна нотка и в същото време разказва за приключение, което завладява детето. Тук можете да се запознаете по подробно с темата на всяка книжка, за да изберете най-подходящата за Вашето слънчице!

Приказка за Имен Ден

Приказката за имен ден е много специална, тя пресъздава любимите и незабравими моменти между внуците и техните баби и дядовци. Тази книжка е вълшебна, защото дори и на родителите ще припомни за онези най-любими и специални моменти, на село, при любимите баба и дядо.
Историята ще Ви пренесе в един приказен и любим свят, изпълнен със забави, мечти и незабравими емоции, а благодарение на персонализацията, всичко става някак по-хубаво, защото детето, за което е поръчана книжката се превръща в главен герой.

Приказка за Рождество Христово

Коледният празник носи на децата подаръци и радост! Тази книжка ще разкрие на Вашите деца тайната история за Рождество Христово и ще стопли сърчицата им със силата на любовта. Историята е поучителна, а илюстрациите в нея са интересни и завладяващи. Книжката ще накара Вашите деца да повярват в магията и чудесата, случващи се в навечерието на Коледната нощ!

Приказка за рожден ден

Рожденият ден е повод, който всяко едно дете очаква с голямо нетърпение! Ето защо, с много любов и желание, нашият екип създаде и приказка с такава тематика. Тази книжка ще покаже на малчуганите, че рожденият ден винаги е специален и изпълнен с много емоции и вълнуващи моменти, както и ще ги научи да ценят жестовете и изненадите, които близките им правят.

Приказка за червената шапка

Прекрасно познавате приказката за Червената шапка и Вълка, нали? Да, точно така! Време е тази история отново да завладее детските сърца, като я представим с нови, много по-модерни и интересни илюстрации. Независимо от пола на вашето дете, можете да му позволите да влезе в ролята на грижливо внуче, безкрайно обичащо своята баба. Чрез тази история, децата лесно ще повярват в максимата, че доброто побеждава злото!

Приказка за биберончето

Всеки от вас се опитва да откаже детето си от биберончето, нали? Важен е моментът, в който то трябва да осъзнае, че вече пораства и няма нужда от него. Чрез историята в книжката, този труден етап се превръща в истинско забавление! Също така, историята стимулира децата да дават от себе си и да споделят своите любими предмети. Тази книжка ще се превърне във вашия пръв помощник при възпитанието на малкия герой!

Приказка за делфинчето Бимбо

Лятото е време за игри и емоции, за нови запознанства и приятелства, а морето е любимото място на децата. Нашето предложение към Вас е да подарите на детето си едно приключение, в което самото то е главен герой. Историята разкрива на децата забавленията, свързани с морето. Чрез тази книжка, те не само ще изживеят своето приключение, а и ще научат, че приятелството е от голяма важност.

Приказка за детската градина

Всеки знае колко трудно е за едно малко дете да се отдели от родителите си и да започне да ходи на детска градина. Книжката стимулира децата да преминат по-лесно през този период. Когато я прочетете на децата си, те с нетърпение ще очакват момента, в който ще започнат да посещават градината и да се забавляват. Историята разкрива на децата множеството забавления и игри, които могат да преживеят в детската градина.