Варианти за изработка

Всяка една от историите, които предлагаме, може да бъде изработена в различен вариант – книжка за оцветяване, стандартна хартиена книжка, картонена книжка, луксозна книжка или вечна книжка. Вариантите на изработка се различават по размера и материала, от които са направени.

Книжка за оцветяване

Няма как да забравим едно от най-любимите занимания на децата, а именно оцветяването! За Вашите съкровища предлагаме персонализирани книжки под формата на книжки за оцветяване. Настава истинска забава, когато детето започне да оцветява себе си. Това го кара да развива мисълта си, като се съобразява с това какъв цвят е косата му, какви са очите му и т.н.

Обем: 22 страници + корици.
Размер: 15,5х21см.
Материали: хартия

ЦЕНА: 9,99 лв.

 
Image

Хартиена книжка

Хартиената книжка е изработена от плътна хартия, двустранно напечатана на една от най-новите висококачествени дигитални машини, благодарение на което цветовете в книжката са толкова ярки и грабващи.

Обем: 22 страници + корици.
Размер: 15,5х21см.
Материали: хартия

ЦЕНА: 13,99 лв.

 

Картонена книжка

Вашата книжка може да бъде поръчана и в по-компактен и обемен вариант, а именно така наречената ни „картонена книжка“. Тя е изработена от твърд картон с гланцово покритие, което е единствената разлика между нея и „Вечната книжка“.

Обем: 22 страници + корици.
Размер: 12х16см.
Материали: картон + пластмасова дръжка

ЦЕНА: 19,99 лв.

 

Луксозна книжка

Луксозната ни книжка е с по-голям размер от останалите. Кориците и са твърди, а тялото й се изработва от двустранно напечатана плътна хартия. Също като „Картонената книжка“, „Луксозната книжка“ е с гланцово покритие.

Обем: 22 страници + корици.
Размер: 22х28.5см.
Материали: картон + хартия

ЦЕНА: 24,99 лв.

 

Вечна книжка

Книжка, която може да се мокри, да се цапа, да се играе в пясъка с нея? Да, вече е реалност! За най-малките ни приятели предлагаме „вечна книжка“, изработена от специален материал с голяма здравина и устойчивост.

Обем: 22 страници + корици.
Размер: 12х16см.
Материали: пластмаса

ЦЕНА: 39,99 лв.

Книжка “Направи си сам”

Този тип на изработка се предлага ексклузивно за книжката „Направи си сам“. Двустранно напечатана на плътна хартия, на една от най-новите висококачествени дигитални машини. Към нея има и страница с интересни стикери.

Обем: 40 страници + корици.
Размер: 23.5х22.5см.
Материали: хартия

ЦЕНА: 14,99 лв.